Frøken Siv

Undervisningsopplegg og ideer til kunst og håndverksfaget

Hjem

Velkommen til min blogg!

Mitt navn er Siv Knutsen. Jeg er faglærer i kunst og håndverk ved Lunde 10-årige skole der jeg for tiden underviser på 7 forskjellige trinn i faget mitt.

Jeg er «ganske» nyutdannet lærer (gikk ut i 2007 ved HIT) men har alltid hatt interesse for kreative sysler og føler at jeg nå har havnet på «rett hylle» yrkesmessig.

Målet med denne bloggen er å dele undervisningsopplegg med andre som skulle trenge noen ideer og tips.

Kommer til å legge ut forslag til undervisningsopplegg knyttet opp til de forskjellige kunnskapsmål og kompetansemål fortløpende.

Kom gjerne med konstruktiv kritikk og kommentarer. Om det er i form av bedre måter å gjøre ting på eller andre gode tips.

Velkommen skal du være :-)

Siv

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Frøken Siv" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.